tirsdag 16. mars 2010

Godkjent på stua!


Det går fremover her i verden. Har endelig fått mitt første bilde godkjent på stua! (opptrykk er bestilt 1x1m). Dette er sangsvaner tatt forrige uke mens det var snø og tåke. Canon 1D mark IV, 300mm f2.8@4.0, 1/1000s, ISO 400.

10 kommentarer:

 1. Härlig bild !
  mvh/Lars-Eric

  SvarSlett
 2. takk for det! white-out er min favorittsetting for fuglebilder!

  SvarSlett
 3. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 4. Velkommen etter! Har hatt et par kjempende krykkjer på veggen i stua non år, og selv vanlige folk (=fugleignoranter) synes det er kult. Nå skal en annen variant på veggen på jobben også.

  Bildet ditt spiller også på kvaliteter som man ikke trenger være pipoman for å oppleve, så jeg skjønner godt at dette ble et gjennombrudd. Du kan sende kvadratmeteren til meg om fruen skulle bli lei det.

  Knallbilde!

  SvarSlett
 5. takk for det KS! Evt kan jeg ta med bildet oppover når jeg skal til Finnmark i slutten av mai ;)

  SvarSlett
 6. Helt seriøst: Hva skal du ha for en sånn kvadratmeter?

  Kona likte bildet ditt - og var litt i tvil om hun våget å ønske seg bilde fra en annen fuglefotograf, men jeg er selvsagt bare glad for at hun forstår seg på kvalitet!

  Når i mai kommer du, forresten? Blir det Varanger?

  SvarSlett
 7. Og dessuten kan du ta en titt på den rykende ferske knutsverrehorn.blogspot.com - kanskje til bloggrullen din også?

  SvarSlett
 8. så svaret ditt først nå KS . har svart deg via Facebook.

  Generelt: Sangsvanebildene har vært veldig populære og ja de selges store til print. Ta kontakt på mail, de som er interessert: ctiller@online.no

  SvarSlett
 9. Sinnsykt stilig Christian. Det der er kunst av ypperste kvalitet, spørr du meg. Gratulerer! Hvor mye tar du for et slikt bilde?

  SvarSlett
 10. Hei Håvard! Det har vært utrolig stor interesse for dette bildet og tosifret salg allerede, artig! Send mail på ctiller@online.no for prisforespørsel på bilder!

  SvarSlett