fredag 31. desember 2010

Godt nytt år!


Ønsker alle fotovenner og lesere av bloggen en riktig godt nytt år! Takk for innlegg som har kommet og interessante diskusjoner. Det har for min del vært mindre blogg- og hjemmesideoppdateringer og ikke minst feltdøgn i store deler av det året som har gått. En av de viktigste grunnene til dette er et fotobokprosjekt jeg har jobbet med. Dette har vært betydelig mer arbeid enn jeg så for meg, men begynner å ta form for alvor i disse dager. Jeg kommer tilbake med mer detaljer om dette i løpet av et par måneder. Godt nytt fotoår!

6 kommentarer:

 1. Gott Nytt År till dig med !
  Ser fram emot fler inlägg 2011!

  SvarSlett
 2. Godt nytt år og lykke til med bokprosjektet! Spennende med bok!

  mvh Espen

  SvarSlett
 3. Godt nytt år.
  Lykke til med bok prosjektet!!

  Kåre

  SvarSlett
 4. Lykke til med bokprosjektet fra meg også! Jeg synes ellers at du har utrolig mange flotte fuglebilder her. Isfuglen er utrolig vakker,og slik du har truffet den i iskulde og blå toner blir det perfekt også som bilde i seg selv.
  Utrolig flott ørnebilde også. Selv om det er ro i bildet, er det en indre dynamikk - det ser ut som om ørna overveier ett eller annet!
  Lykke til videre.
  Vennlig hilsen Magne

  SvarSlett
 5. tusen takk for det Magne! - å få positive tilbakemeldinger til det man holder på med gir alltid inspirasjon til å stå på videre!

  mvh
  CT

  SvarSlett