tirsdag 13. desember 2011

God jul!


Med denne markpiplerken fra Karmöy tidligere i höst önsker jeg alle blogglesere en riktig god julehöytid!

Av ulike grunner har det värt lite fotografering i höst og kanskje den viktigste grunnen til dette er slippet av boken "Flyktige motiver - kunsten å fotografere fugler". Jeg og medforfatter Terje har brukt utallige timer på å skrive denne boken og vil benytte anledningen til å takke for den fantastisk flotte responsen vi har fått med gode salgstall fra hele landet! Lagrene er blitt riktig så slanke så önsker du å kjöpe en bok til deg selv eller en gave til noen du kjenner så nöl ikke med å höre av deg!

Boken kan bestilles i de fleste bokhandlere eller ved å sende en epost til kolaas@dintur.no (sistnevnte gir mulighet for et signert eksemplar). God jul!

5 kommentarer:

 1. God jul, og gratulerer med en gjennomarbeidet og god bok :o)

  SvarSlett
 2. riktig god jul, og gratulerer nok en gang med det som virker som en krembok! Krysser fingrene for at den ligger under juletreet :)

  mvh Knut Børge

  SvarSlett
 3. God Jul til deg også.

  Har ikke lest den fra perm til perm, men jeg synes den er full av praktiske tips som er greie å ta med seg.
  Har bestilt Stop Shot. Har du eller Terje noen praktisk erfaring med dette. Kan være fordelaktig å ha et sted å ringe når jeg skal begynne å bruke den.

  Kåre

  SvarSlett
 4. Hei alle og takk for hyggelige kommentarer! Kåre: jeg har ikke prøvd stop shop selv nei annet enn litt testing innendørs, men gutta på Stavanger Foto (www.stavangerfoto.no) har god peiling på denne boksen - hør med de!

  SvarSlett
 5. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett