torsdag 3. juni 2010

Varanger diskotek


Ny rapport fra Finnmarks hotteste sjekkested! Menn med fabelaktig flotte hårfrisyrer sloss og hopper om damene her oppe. Diskoteket er åpent hele døgnet og det er gratis inngang. En liten ulempe er at du blir nøye fotografert mens du sjekker. Her kommer noen portrettbilder av de ivrigste sjarmisene. Skal prøve å få lagt ut selve sjekkeseansen litt senere. Mens mr Golden-locks var avbildet i forrige artikkel, har vi her den mest ivrige av dem alle, nemlig Don King. Han var den soleklart flinkeste til å hoppe av sjekkerne.


Her er en annen ivrig sjekker, Black Mamba. Alltid med på en slåsskamp!

Her er Milli Vanilla, den siste av de faste diskosliterne. Disse fire var nesten alltid på diskoteket, mens alle de andre luringene som regel fulgte damene og kom kun når de var der.


Elvis hadde naturligvis den råesten hårsleiken!

Tiger Woods var ofte innom, men så ut til å slite med draget på damene desverre. Virket litt beskjeden.

Her er Don Johan, han ser kanskje ikke ut som den kjekkeste av beilerne, men det var han som fikk spredt sine såkorn denne natten (naturligvis til stor oppstandelse fra de andre!). Ellers hadde vi innom både Hertugen, Mr Wonderful og Aristokraten for å nevne noen, men de får komme senere.

6 kommentarer:

 1. Mye kjekk ungdom her!

  Venter spent på actionbildene dine.

  Selv drar jeg fargebalansen litt mer mot det kalde - synes det ble mer smell i det blå vannet bak da....

  (Christian og jeg delte telt deler av denne natta, til orientering for utenforstående.)

  SvarSlett
 2. Kule portretter og geniale navn! Blir aldri helt enig med meg selv om jeg synes brushanene er pene eller stygge men de er i alle fall tøffe :o)

  mvh Espen Bergersen

  SvarSlett
 3. Hei igjen KS og takk for sist! Alle disse bildene var fra to dager før vi delte telt og diskoseanse, jeg ser fra lightroom at bildene fra denne natten er betydelig varmere i fargen - for det første så liker jeg litt varme toner, men skulle jeg vridd hvitbalansen mot blå så vil det etter min erfaring bli veldig (as in nesten kunstig) blått hvis bildet er tatt under svært langbølgete solstråler...

  SvarSlett
 4. Hei Christian

  Dette var et fint knippe med brushaner!
  Kjekt når en er på navn med fuglene en fotograferer ikke ofte det forekommer...he,he.
  Etter å ha sett den flotte bildeserien din så frister det mer en noen gang å ta turen til finnmark å disse fasinerenede fuglene som uten tvil har mye personlighet.
  Får tenke på en tur neste år.

  Håper det ble en fin tur på alle måter å Alfredos fikk vel og fyllt minnekorta sine:-)

  Ser frem til actionbilder og som jeg fårstår at det ble.... Ha en fin kveld.

  Mvh Rune

  SvarSlett
 5. Hei Espen: hvis du hadde sett de i action og den fantastiske måten denne sjekkeseansen foregår på, så tror jeg ikke du ville synes de er stygge- bare rett og slett råkule!

  Håper å få redigert noen actionbilder i løpet av helgen, men kommer med en aldri så liten reservasjon på resultatet, har nemlig ikke den ideelle linsen til denne leiken som flere av oss mener er en 500mm, Men noe skal det nok bli ;D

  SvarSlett
 6. Ja, det er klart - mangelen på skikkelig utstyr er jo et påtrengende problem for deg...

  ;-)

  SvarSlett