søndag 11. oktober 2009

Ona del 2

Ja det ble det en tur til på Ona denne uken gitt! Frem til denne uken var det 9 år siden siste tur til Ona og nå ble det to på en uke, sånn kan det gå!

Grunnen til at det ble en tur 2 var observasjonen dagen før av den veldig sjeldne amerikanske gråkinnskogtrosten. Med fly til Oslo og bil hele natten, var vi på plass på Ona allerede før dagslyset. Desverre var fuglen ingensted å se og det til tross for et veldig dårlig vær hele natten i mellom.

Som et lite plaster på såret så var hvitkronespurven der fremdeles og denne gangen slapp jeg å måtte fotografere den blant mengder av solsikkefrø. Bildet over er redigert på en ikke kalibrert skjerm pga at min nye maskin ikke har fungerende fotosoftware (venter på at Adobes supportelefon åpner på mandag...). Tekniske data: Canon 7D, kun ca 10% kropp, ev +1/3, 800mm f6.1, 1/500s, ISO 800.

2 kommentarer:

 1. Hei Christian.

  Føger bloggen din tett. Artig for en ivrig fugleentusiast å kikke innom her, da det ofte dukkert opp noen virkelig lekkerbiskener av noen arter.
  Flott bilde du fikk av Hvitkronespurven til slutt!

  mvh Knut Børge

  SvarSlett
 2. takk for det Knut! Poenget med blogg er jo at flest mulig skal lese den og ha glede/nytte av den så veldig artig med slike tilbakemeldinger!

  mvh
  CTI

  SvarSlett