fredag 11. juni 2010

Din Tur Vadsø


Fotografering av brushane på sjekkern er en helt spesiell naturopplevelse og gir både bilder og minner for livet! Jeg har utallige bilder fortsatt som trenger en gjennomgang og mange av de har sikkert morsomme situasjoner som er verdt å dele med andre (håper jeg ihvertfall).


Stedet vi bodde på var en hytte i Vadsø som er til utleie via Din Tur. Den er enkelt innredet, men ligger helt ute mot vannkanten i Vadsø havn. Det er ikke uvanlig å ha stellerand og praktærfugl på 20 meters hold her på våren! Gjett om ny vårtur planlegges! :)


Her et panoramabilde av utsikten fra forveggen på hytta. Panoramabilder er noe alle kan få til med enkle grep. Still inn eksponering manuelt, slå av autofokus og ta bilder i en rett bevegelse og husk at det må overlappes ca 30% mellom hvert bilde. Denne rekken med bilder tar du så inn i Photoshop og velger "batch" eller det finnes en rekke spesialprogram som lager panoramabilder.

Husk som alltid at alle bilder på bloggen kan trykkes på for litt større størrelse. Full størrelse fremskaffes på oppfordring.

2 kommentarer:

 1. Mycket fin bild på Brushanen, vacker bakgrund.
  Varanger verkar vara ett ställe som man borde åka till!

  SvarSlett
 2. Varanger er ett ställe som man borde flytta til!

  Jeg kom for 13 år siden, skulle egentlig bli i 5...

  Fin flaksing på hanen din - jeg fikk ingen sånne selv... :-(

  knutsverrehorn.blogspot.com

  SvarSlett