fredag 16. juli 2010

A camera is like a guitar


A camera, like a guitar, is just a box with a hole in it. Until it is placed in the hands of a true artist, it will not make music, just noise. What do you want to your music to sound like?

Hørte et webinar i dag av den kjente amerikanske portrettfotografen Tim Mantoani. Det var han som kom med denne punchlineren. Selv om det er en ganske kul setning, er jeg litt usikker på hvor god sammenlikningen er. Det går nemlig an å ta bilder som ikke er særlig gode, men som fortsatt har betydning (i motsetning til gitarstøy vil jeg tro?!). Uansett, det går mot sommer og jeg skal snart slutte å legge ut bilder fra Hornøya. Snart ;)

Jeg skal forøvrig på tur til Tokke på mandag og prøve meg på fiskeørn, så jeg håper å avslutte bloggingen før ferien med noen bilder derfra. Ciao!


Bilder som forteller historier uten ytterligere forklaring er min favoritt! Om ikke så estetisk, så er dette et av mine favorittbilder fra denne kvelden på Hornøya. Alke til venstre og toppskarv til høyre.


Lunde baklyst av den lave midnattsolen.

3 kommentarer:

 1. Flotte bilder, spesielt likte jeg det med alken og skarven..
  God tur til Døli gård i Tokke komune, og får håpe du får bra vær og fin opplevelse med Fiskeørna....
  Hils Jostein og kona så mye..
  God sommer til deg Christian..

  Ole Arne

  SvarSlett
 2. Tja, litt usikker på hva alken og skarven egentlig har fore? Blir skarven skjelt ut, eller er det en alke med litt aparte seksuelle preferanser? ;-)

  Bildet er fint, det, men jeg liker nederste lunde enda bedre!

  Det har for øvrig vært maksimalt én natt med midnattssol på Hornøya etter at dere var her, så nyt tjuvflaksen... og lykke til med fiskgjusan.

  SvarSlett
 3. takk for fine komm!

  Ja jeg ble så inspirert av Ole Arnes strålende bilder at jeg bestilte prompte! Har faktisk aldri betalt for å sitte i kamu før, så det er vel på høy tid kanskje :))

  Alkebildet oppfatter jeg som utskjelling ja, men det er jo det nedlatende blikket til skarven som virkelig gjør bildet i mine øyne.. Når det gjelder hornøya så må man vite sin besøkstid KS ;))

  SvarSlett